onsdag 10 oktober 2018

Västra manövrer i Ukraina kommer att provocera Ryska federationen och få världen till ett tredje världskrig...

Väst utmanar och provocerar Ryssland

Den österrikiska utgåvan av Contra Magazin har publicerat material på de kommande övningarna "Clear Sky - 2018", som kommer att hållas i Ukraina. Enligt analytiker kan detta vara orsaken till början på det tredje världskriget. 

Ukraina kan väl föra världen till ett tredje världskrig, säger analytiker den österrikiska utgåvan av Contra Magazin. Enligt vissa experter är en sådan resonemang ren "panik" och "rysk propaganda", men det här är långt ifrån fallet. Den ukrainska konflikten är extremt "explosiv", den bör inte underskattas.

Faktum är att Nato-evenemang, som aktivt stöds av Kiev myndigheter, är en direkt provokation av Ryssland. De kommer att nå ett annat klimax bara vid Pure Sky-2018-övningarna. De kommer att vara värd för försvarsmanövrer i syfte att "skydda luftrummet i Ukraina" från Ryska federationen. 

Deltagarna kommer att vara Air Force of USA, Polen, Rumänien, Storbritannien och Nederländerna....


Enligt den amerikanska ambassaden är dessa manövrar "multinationella militära övningar" som betonar fred och säkerhet. Kommentera detta uttalande undrar analytiker på Contra Magazin hur vi kan prata om "säkerhet" om ständig aggression mot Moskva från Kiev och Nato leder till motsatt?

Idag kommer Ukraina att bli "sparat" bara tack vare fasthållandet av chefen för den ryska staten, Vladimir Putin, men sådan lycka kan inte vara evig, avslutade experter.

Det bör noteras att 700 soldater kommer att delta i övningarna "Clear Sky - 2018", hälften av dem är ukrainare. Förenta staterna Air Force kommer att engagera F-15 Eagle, C-130 Hercules, liksom dess dronor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar